Disclaimer

Laatst bijgewerkt: 20-06-2023

De informatie op vakantieinsider.nl is bedoeld voor algemene informatieve doeleinden. Hoewel we ernaar streven om accurate en actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat de inhoud op onze website volledig, nauwkeurig of up-to-date is. Het gebruik van de informatie op onze website is op eigen risico.

Verantwoordelijkheid van de lezer

De informatie op vakantieinsider.nl is geen vervanging voor professioneel advies. Lezers moeten altijd zelfstandig hun eigen onderzoek doen en professioneel advies inwinnen als ze beslissingen nemen op basis van de informatie op onze website. We zijn niet verantwoordelijk voor enige acties die lezers ondernemen op basis van de inhoud van onze website.

Externe links

Op vakantieinsider.nl kunnen links naar externe websites worden verstrekt. We hebben geen controle over de inhoud, nauwkeurigheid, relevantie of veiligheid van deze externe websites. Het volgen van externe links is op eigen risico. We zijn niet verantwoordelijk voor enige schade of verlies veroorzaakt door het gebruik van externe websites.

Intellectueel eigendom

De inhoud op vakantieinsider.nl, inclusief tekst, afbeeldingen, logo’s en video’s, is ons intellectueel eigendom, tenzij anders vermeld. Het is niet toegestaan om de inhoud van onze website te kopiëren, reproduceren, verspreiden of op enige andere manier te gebruiken zonder onze uitdrukkelijke toestemming.

Wijzigingen in de disclaimer

We behouden ons het recht voor om deze disclaimer op elk moment bij te werken of te wijzigen zonder voorafgaande kennisgeving. Het is jouw verantwoordelijkheid om regelmatig de disclaimer pagina van onze website te controleren op eventuele wijzigingen. Door onze website te blijven gebruiken, ga je akkoord met de gewijzigde disclaimer.

Neem contact met ons op

Als je vragen of opmerkingen hebt over deze disclaimer, neem dan contact met ons op via de contactgegevens vermeld op onze website.

Door onze website te bezoeken en te gebruiken, ga je akkoord met deze disclaimer.